Ontspanningsmassage (klassieke massage)

Heerlijk ontspannen, even bijkomen van alle drukte. Ik masseer je rug , schouders, nek en/of armen en benen. Door de druk die ik geef zal je bloed beter stromen. Spieren zullen weer
soepel worden. Je kan van te voren aangeven wat je graag wilt, alle combinaties zijn
mogelijk.

Rugpijn massage

Er zijn veel mensen met rugklachten, maar bij de meeste rugpijn is er geen duidelijke oorzaak te vinden. Juist bij deze rugpijn, kan ik de pijn verlichten. Door de aanrakingen diep en oppervlakkig pak ik de juiste spieren en maak ze weer soepeler waardoor het beter aanvoelt.

Hoofdpijnmassage

Je kent het wel een zeurende hoofdpijn die maar blijft hangen. Erg vervelend en het beïnvloed je dag. Door een hoofdpijnmassage wordt de druk op je hoofd afgenomen, waardoor de pijn minder wordt. Er zijn veel mensen die ook van stress veel hoofdpijn krijgen, spanningshoofdpijn. Ik kan je al een stuk ontlasten in de spanningshoofdpijn.

Guasha gezichtsmassage

Guasha is een massagetechniek die vele pijnklachten behandeld. Guasha betekent schrapen. Met een steen ga ik over je gezicht en over je hoofd. Het zorgt voor een betere doorbloeding,
Verwijdering van afvalstoffen en zorgt voor een betere huid. Dus minder
acne en minder zichtbare littekens. Het is tevens een erg ontspannen massage waar je lekker tot rust komt.

Chinese voetmassage

Je voeten weerspiegelen je lichaam, al je organen komen terug in je voeten. Bij Chinese Voetmassage behandel ik je voeten met een stokje en een lekkere crème. Ik druk zacht op de drukpunten. Er kunnen allerlei positieve reacties ontstaan, zoals een betere huid en doorbloeding.

Voetreflex bij ADHD

Als je een kind hebt wat erg druk is en moeilijk kan ontspannen is deze massage misschien wel geschikt voor je kind. Ik benader het kind op een speelse manier. De aanraking van de voeten en aandacht die ik je kind geef, maakt je kind rustiger en dit werkt daarna nog een tijdje door.
Deze massage duurt maximaal 20 minuten.

Tactiel stimulering

Dit is een massage zonder druk waar je totaal ontspannen van wordt.
De behandeling is altijd hetzelfde en door de aanraking komt oxytocine vrij waardoor je minder stress ervaart en minder pijn, doordat je spieren ontspannen is de pijn minder
Wordt ook veel gebruikt voor mensen met een depressie, de behandeling duurt 45 minuten

Baby massage

Een leuk kraamcadeau leuk om te geven en super leuk om het samen met je baby te doen.
Ik leer jou samen met je partner of alleen hoe je je baby het beste kan masseren. Ik geef tips bij krampjes, maar de bedoeling is vooral dat je het zelf gaat ervaren samen met je baby.